6 de maig del 2012

Indicacions útils per la Caminada-Pedalada Ruta de les Colònies 2012

Caminada-pedalada per la ruta de les colònies que celebrarem el proper 20 de maig.

Els caminadors i ciclistes poden escollir entre sortir de Berga (Institut) a les 7 del matí o sortir de Gironella (la Font del Balç) a les 8 del matí. Se seguirà per la ruta de les colònies i finalitzarà a Cal Riera.  Pels qui vulguin deixar el cotxe a Cal Riera, a Berga o a Gironella l'organització ofereix un transport de retorn (tant per ciclistes com per caminadors).

A la Font del Balç podreu esmorzar. També oferim, en els diversos controls de la ruta: xocolata, neules, fruits secs, taronges, plum cake i begudes. En finalitzar a Cal Riera regalem una semarreta commemorativa de l'esdeveniment i també podreu visionar una exposició d'aquarel·les representatives de les diverses colònies per on s'haurà passat.

Durant la ruta podreu observar la bellesa del paisatge que és molt bonic sobretot perquè es passa prop del riu i el bosc de ribera és esplèndit en aquesta època de l'any i també anireu descobrint les diverses colònies amb les seves baluernes fabrils i les seves característiques específiques que les identifiquen i diferencien. Som la gent de les  associacions de veïns que organitzem aquesta caminada-pedalada i desitgem que el nostre esforç contribueixi a donar a aconèixer i a valorar l'interès històrico-econòmic i arquitectònic que tenen les nostres colònies.
Esperem que us animeu a participar i que tingueu una bona caminada-pedalada per la ruta de les colònies.


Més informació:
rutadelescolonies@gmail.com


Twitter: @rutacolonies

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada